Incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala, incalzire prin pereti

Incalzire in pardoseala Bucuresti , incalzire si racire prin pardoseala, racire tavan

Sistem de incalzire in pardoseala Bucuresti  “Cofloor” Oventrop – Germania

incalzire in pardoseala pret

Pretul este fara TVA si fara montaj

incalzire in pardoseala bucuresti
incalzire in pardoseala bucuresti

Incalzire in pardoseala Bucuresti -De ce sa o alegeti?

Exista o serie de avantaje incontestabile care determina tot mai multi consumatori sa aleaga incalzire in pardoseala Bucuresti. Fie ca este vorba de incalzire electrica in pardoseala sau de sistem de incalzire in pardoseala conectat la centrale termice pe gaze, acest sistem este economicos si estetic in acelasi timp.

Iata care sunt principalele avantaje ale unui sistem de incalzire in pardoseala: o eficienta foarte ridicata, un grad ridicat de izolare termica si fonica, durabilitate si un aspect estetic deosebit de placut, eficienta si un randamet foarte mare. Fie ca este vorba despre incalzire electrica in pardoseala sau de incalzire in pardoseala prin intermediul unei centrale termice care functioneaza pe baza de gaze naturale, instalarea unui astfel de sistem presupune o foarte buna izolare termica si fonica la nivelul pardoselilor. Tevile prin care apa calda va circula sunt montate abia dupa ce un strat de izolatie a fost deja asezat peste placa de beton care formeaza pardoseala locuintei. Mai apoi, tevile sunt montate tot in interiorul uni strat izolator, pentru a evita pierderile de caldura prin placa de beton. Datorita acestuit fapt, un sistem de incalzire in pardoseala ofera o eficienta energetica foarte ridicata.

Oferim mai multe tipuri de incalzire in pardoseala Bucuresti

Incalzire in pardoseala cu agent termic (apa) Mai multe detali aici de incalzire in pardoseala

  • incalzire in pardoseala in sapa de aproximativ 5 cm unde grosimea totala ajunge la 9 -10 cm
  • incalzire in pardoseala sistem uscat unde grosimea totala este de 5 cm
  • incalzire in pardoseala si in pereti exteriori ai casei

Incalzire in pardoseala electrica cu cabluri electrice

 Caldura cu sistemul de incalzire in pardoseala este distribuita in mod egal in fiecare punct al incaperilor. In cazul incalzirii cu ajutorul caloriferelor sau al sobelor, zonele din apropierea surselor de caldura sunt mult mai bine incalzite decat alte puncte ale locuintei. Acest lucru creeaza o senzatie neplacuta, dand impresia ca in interior este mult mai frig decat este de fapt. Un sistem de incalzire in pardoseala incalzeste aerul in mod uniform si radiaza caldura la nivelul la care ne desfasuram activitatea – la aproximativ 2 metri deasupra pardoselei. De aceea, un sistem de incalzire in pardoseala ofera un mediu interior sanatos si comfortabil. Intr-o casa incalzita cu un sistem clasic, cu calorifere, o temperature de 20 de grade nu este suficienta – in interior pare mai degraba frig, datorita alternantei dintre zone mai incalzite si zone mai racoroase si datorita faptului ca o mare parte a caldurii se pierde permanent prin intermediul pardoselii si al tavanului.

În cazul incalzirii in pardoseala, fie ca este vorba despre incalzire electrica in pardoseala sau de incalzire in pardoseala prin intermediul unei centrale termice pe gaze, aceeasi temperature de 20 de grade Celsius se resimte mult mai placuta si mai comfortabila. Acest lucru se intampla deoarece, pe de o parte, intreg spatial este incalzit un mod uniform, la aceeasi temperatura, si pe de alta parte deoarece caldura din interior nu se pierde prin plafon sau prin pardoseala. Prin urmare, un sistem de incalzire in pardoseala va va ajuta sa economisiti o multime de bani la factura de energie electrica sau la cea de gaze.

Un sistem de incalzire in pardoseala aduce si un mare beneficiu estetic. Caloriferele sau alte corpuri de incalzire sunt greu de integrat intr-un mod estetic in decorul locuintei tale. Mai mult chiar, caloriferele si alte corpuri de incalzire trebuie curatate si intretinute regulat. Un sistem de incalzire in pardoseala, in schimb, este complet ascuns vederii si permite decorarea fiecarei incaperi fara a va ingrijora de faptul ca un calorifer masiv va strica tot echilibrul interior. De aceea, un sistem de incalzire in pardoseala este intotdeauna o alegere potrivita.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala, incalzire in pereti,  racire si climatizare prin tavan va rugam sa ne contactati.

Incalzire in pardoseala                  Incalzire in pardoseala Constanta                      Incalzire in pardoseala Bucuresti                Incalzire in pardoseala Suceava

5,150 total views, 8 views today

Voteaza-ne daca esti multumit de articol
[Total: 6 Media: 5]